אוכל
הלהיט של המסעדות: מתכון לערייס
 ערייס   צילום : נועם פריסמן 
אהרוני מלמד להכין את המתכון שהפך ללהיט של המסעדות: ערייס. פיתה ממולאת בבשר טחון עסיסי ומתובל

סוג מתכון: בשרי | זמן הכנה: 20 דקות | זמן כולל: 20 דקות | כמות:6 מנות | רמת קושי: קל |

מצרכים:


6 פיתות יפות


400 גרם בשר סינטה ללא שומן, טחון


בצל סגול קטן


3 שיני שום שלמות


פלפל ירוק חריף


צרור כוסברה


4 כפות צנוברים


שמן זית


מלח, פלפל גרוס

אופן הכנה:

 

  • במעבד מזון מניחים את הבצל, השום, הכוסברה, פלפל הירוק ושמן הזית ומרסקים לתערובת פירורית.
  • מערבבים את התערובת עם הבשר הטחון, מוסיפים צנוברים, מלח ופלפל.
  • ממלאים את הפיתות בתערובת הבשר וקולים את הפיתות על פלאנצ'ה משומנת עד שהבשר עשוי.
  • חותכים לרבעים ומגישים עם: זיתים, עגבניות, בצל ירוק וצנוניות.

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10