אוכל
טורקיש דילייט: קרין גורן במחווה פריכה וגבינתית לבורקס העגלה
אין אחד שטעם את "בורקס העגלה" בחיפה ולא נשבע אמונים לבצק הפריך-שחום הזה, שלא חוסך במילוי. קרין גורן התאהבה גם כן, ומציגה גרסה פשוטה ומהירה יותר, אבל לא פחות טעימה

מכירים את בורקס "העגלה" המיתולוגי בחיפה? קרין גורן חוזרת אליו עם קיצור דרך שחוסך הסתבכויות מיותרות, אבל לא חוסך בכמות הגבינות. בתפריט: גבינת פטה, קשקבל ותרד שנכנסות לתוך עלים פריכים, שעושים קראנץ' רועש בכל ביס. הכירו את המתכון המושלם לשבת בבוקר, יחד עם ביצה ומלפפון החמוץ.

 

>> העוגה המשוגעת: קרין גורן מכינה פבלובה שוקולד מוקצף

 

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10