אוכל
ענן של חמאה: חלת בריוש מהירה של קרין גורן
מה קורה כשמחברים בין שתי פחמימות אהובות ולא חוסכים בחמאה? התוצאה האוורירית והעשירה תמלא את הבית בריחות אפייה חמאתיים ותוציא משלוותו גם את החזק שבמאופקים

רוצים לרענן את שגרת ארוחת שישי עם מאפה שימלא את הבית בריחות חמאתיים? נסו את חלת הבריוש העשירה בחמאה, שמגיעה עם קראסט שחום ונעים. בשל הרכב של חמאה, סוכר, קמח ושמרים, הבצק יוצא מאוד דביק ולכן מעט קשה לקלוע ממנו צמות לצורת חלה. קרין גורן, כהרגלה, מצאה פיתרון שכל כולו קיצור דרך קל ומהיר. תתכוננו להתמכר.

 

>> מצאנו גן עדן קולינרי לאוהבי יפן בישראל

>> תתכוננו להתמכר: פופקרן-פיצה וגבינה כבר טעמתם?

 

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10