אוכל
רוחות של סתיו: קראמבל תפוחים בדבש
פירורים פריכים וחמאתיים עם קראנץ' אגוזי לוז, שנחים על תפוחים מקורמלים בדבש, וכל זה בפחות מחצי שעה. לגזור ולשמור
לא צריך לחכות לחורף. קראמבל תפוחים של בראסרי עין כרם אפיק גבאי

המתכון באדיבות בראסרי עין כרם

 

החומרים:


לקראמבל


100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות


100 גרם סוכר דמררה


100 גרם אגוזי לוז קלויים


לתפוחים מקורמלים


5 תפוחי גרני סמית חתוכים לפרוסות בעובי 2 ס"מ


5 כפות דבש

 

>> על דג פנקייק במילוי גלידת מאצ'ה כבר שמעתם?

 

אופן ההכנה:


 

  • מחממים תנור ל-180 מעלות
  • מכינים את הקראמבל: טוחנים הכל במגימיקס בפולסים עד ליצירת פירורים
  • מקרמלים את התפוחים: מחממים דבש במחבת עד לרתיחה ויצירת בועות כמו של קרמל סוכר
  • מוסיפים את התפוחים ומבשלים עד לריכוך התפוחים ומוסיפים בסוף כפית קינמון
  • מסדרים בתבנית חסינת חום שכבה של תפוחים , מפזרים את הקראמבל בשכבה אחידה ואופים במשך 20-25 דקות עד להשחמה.

 

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10