אוכל
הגלידריה הזאת עושה דברים בלתי חוקיים עם שוקולד
במקום החדש שנפתח בדיזנגוף משקים את הגביע בנוזל ממכר ורק אז עורמים את כדורי הגלידה. הייתם אוכלים את הדבר המופרע הזה?

אם תהיתם איך אפשר לקחת גביע גדוש גלידה ולהפוך אותו למשמין יותר, התשובה נמצאת באוטלו, גלידריה תל אביבית חדשה עם חיבה מוגברת לשוקולד. כמה מוגברת? עוד לפני שמעמיסים על הגביע את הגלידה המיוצרת במקום, ממלאים בשוקולד נוזלי, ורק אז עורמים את הכדורים. בין הטעמים המתחלפים: בוטנים מלוחים ושוקולד, קרמל מלוח, ומסקרפונה פירות יער, ובסוף מגיע גם חיזוק של וופל מצופה שוקולד שמעטר את הכדור הגבוה ביותר. כל הפרטים בכתבה. צפו.

 

אוטלו - דיזנגוף 165, תל אביב

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10