אוכל
מתכון לקרם אבוקדו וסלט סלמון
 מנה אישית וקלילה שכיף להגיש לאורחים   צילום : מתוך התכנית 
אבוקדו טחון למרקם קרמי יחד עם סלט סלמון מעושן, תרד ובזיליקום. מוגש בכוס שקופה עם טורטייה וגבינת פטה

מצרכים לקרם האבוקדו:

3 אבוקדו בשלים וקלופים ללא הגרעין

שמן אבוקדו

1/4 כוס מיץ לימון

מלח

 

לסלט הסלמון:

200 גרם סלמון מעושן

5 עלי תרד

5 עלי ריחן

1 כף בצל סגול קצוץ

1 כף פטרוזיליה

שמן אבוקדו

 

להגשה:

1 טורטייה

שמן לטיגון עמוק

גבינת פטה

 

אופן הכנת קרם האבוקדו:

  • מעבירים את כל חומרי קרם האבוקדו למעבד מזון וטוחנים למחית חלקה.

 

סלט הסלמון:

  • חותכים את הסלמון לרצועות דקות.
  • חותכים את עלי התרד והריחן לרצועות ומערבבים עם כל שאר החומרים.

 

הרכבת המנה:

  • מחלקים את הטורטייה ל-8 חלקים ומטגנים אותם בשמן עמוק עד למרקם קריספי
  • יוצקים לכוס קרם אבוקדו ומניחים מעל את סלט הסלמון ונועצים פנימה את הטורטייה המטוגנת.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

מרק גספאצ'ו וקרם חציל

מאפינס שוקולד צ'יפס

 

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10