אוכל
מתכון לפרחי זוקיני במילוי דג ים ורוטב גזר
 מנה בצבעים מדהימים וטעמים מפתיעים   צילום : מתוך התכנית 
פרחי זוקיני ממולאים בפילה מוסר טחון עם גרידת לימון, בצל מטוגן ופטרוזיליה. מומלץ להגיש עם רוטב גזר סמיך בניחוח ג'ינג'ר ותפוזים

 

מצרכים:

6 פרחי זוקיני

500 גרם פילה מוסר נקי מעור ועצמות

2 כפות בצל קצוץ

1 בצל פרוס מטוגן על מחבת עד לקבלת צבע חום

2 כפות פטרוזיליה

1 כפית גרידת לימון

1 כף פירורי לחם

מלח

 

לרוטב הגזר:

3 גזרים חתוכים גס

1/2 כוס מיץ תפוזים

1 כפית ג'ינג'ר כבוש

1 כפית כמון

שמן זית

מלח

 

אופן הכנה:

  • טוחנים את הדג במעבד מזון ומערבבים אותו עם יתר המצרכים של הזוקיני.
  • ממלאים את פרחי הקישואים ומאדים בכלי אידוי דים סאם כ-7 דקות.
  • מבשלים את הגזרים עד לריכוך. מסננים ומעבירים למעבד מזון.
  • מוסיפים את שאר המצרכים של הרוטב ומעבדים למחית חלקה.
  • יוצקים מהרוטב על הצלחת, מניחים מעל את פרחי הקישואים ומקשטים בעלי גרגר נחלים.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

למתכונים מתוך התכנית:

צלעות טלה עם שזיפים ממולאים בבשר

 

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10