אוכל
מתכון לדג לברק על סלט אבוקדו בטמפורה
 כדי לבדוק את הדג לחצו עליו באצבעות, אם הוא אלסטי סימן שהוא מוכן   צילום : מתוך התכנית 
פילה דג לברק, במינימום עבודה, מוגש על סלט אבוקדו, עגבניות שרי וזיתים סורים

מצרכים:

4 פילה לברק נקיים מעצמות

שמן אבוקדו

מלח

 

לסלט האבוקדו:

2 אבוקדו קלופים חתוכים ל6 חתיכות כל אחד

אבקת טמפורה

מים

שמן אבוקדו לטיגון עמוק

5 עגבניות שרי תמר

בצל אדום

צרור גרגר נחלים

1 כף זיתים סורים קצוצים

מיץ לימון

מלח

 

אופן הכנה:

  • משמנים תבנית עם נייר אפייה, ממליחים את הדגים, מניחים על תבנית האפייה ואופים בתנור בחום של 220 מעלות 7 דקות.
  • מערבבים את אבקת הטמפורה עם מים, מגלגלים את האבוקדו בטמפורה ומטגנים בשמן עמוק.
  • חוצים את העגבניות וקוצצים את הבצל. מערבבים עם האבוקדו המטוגן, גרגר הנחלים, הזיתים, המלח והלימון .
  • מניחים את סלט האבוקדו במרכז צלחת ומעל את הדג.

  

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

מסבחה של חציל ובקר

 

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10