אוכל
מתכון לעוגת טירמיסו
 אנחנו מתים על עוגות ללא אפייה, ואתם?   צילום : מתוך התכנית 
קינוח איטלקי מעולה לחובבי הקפה - עוגת טירמיסו עם גבינת מסקרפונה ובישקוטים טבולים באספרסו ואמרטו

מצרכים:

200 מ"ל שמנת מתוקה

5 כפות סוכר

4 חלמונים

500 גרם גבינת מסקרפונה

בישקוטים

4 כפות אספרסו חזק

4 כפות אמרטו

אבקת קקאו לקישוט

 

אופן הכנה:

  • מקציפים את השמנת עם כף סוכר ומניחים בצד.
  • מקציפים במיקסר במהירות גבוהה את החלמונים ואת שאר הסוכר לתערובת סמיכה ובהירה.
  • מורידים את המהירות של המיקסר ומוסיפים את המסקרפונה, כף בכל פעם.
  • מקפלים את תערובת החלמונים-מסקרפונה לתערובת השמנת המוקצפת.
  • מסדרים בתבנית את הבישקוטים ומטפטפים עליהם את האספרסו והאמרטו (מבלי להציף את הבישקוטים).
  • שמים שכבה של תערובת הגבינה מעל הבישקוטים וחוזרים שוב על הפעולה.
  • מקשטים באבקת קקאו.
  • מעבירים למקרר לשעתיים לפחות לפני ההגשה.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

ריזוטו פטריות ופרמזן

 

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10