אוכל
מתכון לקטשופ ביתי
 תשכחו מהקטשופ התעשייתי   צילום : אימג' בנק / Getty Images 
מי אמר שקטשופ חייבים לקנות בחנות? השף אביב משה מלמד אתכם איך להכין את המטבל האהוב ללא חומרים משמרים. ויש גם צ'ופר - זה אפילו יותר טעים מהאח התעשייתי

מצרכים:

500 גרם רסק עגבניות

1/4 כוס דבש

1/4 כוס סוכר חום

1 כפית מלח

1/2 כפית קינמון

1/4 כפית ציפורן טחון

קורט אבקת שום

קורט צ'ילי טחון

3/4 כוס חומץ תפוחים

מים

מעט כמון

 

אופן הכנה:

  • מניחים את כל החומרים בסיר יחד עם כמות מים שתביא אתכם למרקם הרצוי.
  • מבשלים עד לרתיחה.
  • מבשלים תוך ערבוב כחמש דקות, מסירים מהאש, מצננים ומתקנים תיבול.

  

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

תבשיל בשר ותפוחי אדמה בסיר פויקה

תפוחים ואגסים מבושלים בפויקה

 

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10