אוכל
מתכון לתפוחים ואגסים מבושלים בפויקה
 קינוח מחמם, מתוק ומנחם   צילום : מתוך התכנית 
בפוייקה נהוג להכין תבשילי בשר אבל מסתבר שגם קינוחים מעולים. תפוחים, משמשים ואגסים מתובלים בקינמון, הל וציפורן שמתבשלים בתוך המדורה בלילה של קומזיץ נעים

מצרכים:

8 תפוחי עץ גרנד סמית

3 אגסים

3 מקלות קינמון

3 משמשים מיובשים

1/2 כוס יין לבן

כוכבי אניס (לפי הטעם)

4 תרמילי הל

2 מסמרי ציפורן

1/2 כוס סוכר חום

1 כוס מים

 

אופן הכנה:

  • מסדרים את תפוחי העץ והאגסים בפוייקה.
  • יוצקים מעל את הסוכר, היין, המים והתבלינים.
  • מניחים מעל את מקלות הקינמון ומבשלים במדורה כשעתיים.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

תבשיל בשר ותפוחי אדמה בסיר פויקה

קטשופ ביתי

 

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10