אוכל
מתכון לתבשיל בשר ותפוחי אדמה בסיר פויקה
 לא יוצאים מהבית? נסו להכין בסיר עבה   צילום : מתוך התכנית 
יוצאים לקומזיץ לילי? אין כמו ארוחה משביעה מבשר בקר, תפוחי אדמה ופירות יבשים, המתבשלת בתוך סיר פויקה במדורה

מצרכים:

1 ק"ג בשר כתף חתוך לקוביות גדולות

2 גזרים קלופים וחתוכים לחציים

5  תפוחי אדמה עם קליפה

2 בטטות חצויות ונקיות

5 בצלי שלוט

2 בצלים קלופים

1 ראש שום שלם ונקי

ענף רוזמרין

5 ענפי טימין

3 כפות זרעי כוסברה

5 שזיפים מיובשים

5 מישמש מיובש

1 כפית פלפל שאטה גרוס

2 כפות תערובת קייג'ון (תערובת תבלינים להשחמה)

1/4 כוס רוטב סויה

1/4 כוס סילאן

1/4 כוס שמן אבוקדו

מלח

פלפל שחור

2 כוסות מים

 

אופן הכנה:

  • מערבבים בקערה את התבלינים עם המים, הסויה, שמן האבוקדו, הסילאן, עשבי תיבול והפירות היבשים.
  • שמים את הבשר בתחתית סיר הפויקה, מעל את הגזר, הבצל והשום, מעל יוצקים את הרוטב.
  • מבשלים במדורה שעתיים וחצי עד שלוש.

  

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

קטשופ ביתי

תפוחים ואגסים מבושלים בפויקה

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10