אוכל
מתכון לקרם גבינה ומרמלדת דובדבנים
 למי שרוצה להלהיב את האורחים שלו   צילום : מתוך התכנית 
מנה אישית חצויה לשני צבעים המורכבת ממרמלדת דובדבנים ומעל מוס גבינה קטיפתי. כמובן שניתן להגיש גם בנפרד

מצרכים למרמלדה:

8 גרם אבקת ג'לטין

48 גרם מים

460 גרם מחית דודבנים

120 גרם סוכר טרימולין

40 גרם סוכר

14 פקטין

דובדבנים טריים לקישוט

 

מצרכים למוס גבינה:

275 גרם גבינה

35 גרם סוכר

1 כפית גרידת לימון

1 כפית אבקת וניל

3  חלמונים (60 גרם)

8 גרם ג'לטין  יחד עם 40 סמ"ק מים

300 גרם שמנת מתוקה

 

אופן הכנת מרמלדה:

  • מחממים בסיר מחית דובדבנים עם טרימולין והסוכר.
  • בנפרד מערבבים סוכר פיקטין.
  • כשהמחית רותחת מוסיפים את הסוכר.
  • מוסיפים ג'לטין.
  • ממלאים חצי כוס מרטיני במרמלדה.

 

מוס הגבינה:

  • מערבבים במיקסר וו גיטרה גבינה את הסוכר גרידת הלימון והווניל.
  • מקציפים את הסוכר עם החלמונים לקצף יציב.
  • מקפלים בין קציפת החלמונים לגבינה.
  • ממיסים ג'לטין עם מים מעל אמבט מים או במיקרו .
  • מוסיפים את הג'לטין לגבינה.
  • בסופו של תהליך מקציפים שמנת ומקפלים למסת הגבינה עד ליצירת קרם חלק.
  • מוסיפים מהמוס לתוך הכוס מעל המרמלדה.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

מוס שוקולד חלב ופסיפלורה

מוס שוקולד ופולי קקאו

 

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10