אוכל
מתכון לרביולי אורז עם טונה אדומה
 רק לטבול את דפי האורז בקערת מים חמים וזה מוכן   צילום : מתוך התכנית 
מנה אסייתית מרשימה - קוביות טונה אדומה ברוטב עגבניות ושמן שומשום עטופים בדפי אורז

מצרכים: 

4 דפי אורז

2 אבוקדו טריים

200 גרם טונה אדומה

1/2 כוס כוסברה קצוצה

1 כף בצל שאלוט

מלח פלפל

 

לרוטב:

1 פלפל אדום חריף

2 כפות רוטב דגים

מעט שמן אבוקדו

1/4 כפית שמן שומשום

4 כפות מיץ לימון

1 כפית עירית קצוצה

1 כפית בצל שאלוט

1 כפית עגבניות

1 כפית פלפל ירוק חריף

2 כפיות מירין

 

אופן הכנה:

  • חותכים את האבוקדו לקוביות, קוצצים את הבצל השאלוט ואת הכוסברה ומערבבים בתוך קערה עם פלפל שחור ושמן אבוקדו.
  • חותכים את הטונה לקוביות קטנות.
  • מניחים על צלחת הגשה את תערובת האבוקדו ומעליה מניחים מספר קוביות טונה.
  • טובלים את דפי האורז במים רותחים לכמה שניות ומעבירים אותם למגבת מטבח נקייה ליבוש קצרצר ומקפידים שהעלה לא יקרע.
  • מניחים את דף האורז על גבי הטונה ותערובת האבוקדו ומכסים.
  • מערבבים בקערית את המירין, מיץ הלימון, שמן שומשום ושמן אבוקדו.
  • קוצצים בצל שאלוט, פלפל אדום חריף, עגבניות ועירית, מוסיפים לרוטב שבקערית ומערבבים.
  • יוצקים על דף האורז  את הרוטב ומגישים.

 

לתכנית המלאה >>>

 

לכל התוכניות מתוך התכנית:

סלט אטריות צלופן

סלט אטריות אורז שחורות

אטריות ביתיות

 

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10