אוכל
מתכון לאטריות ביתיות
 החליפו את שקדי המרק והכופתאות באטריות תוצרת בית   צילום : מתוך התכנית 
אטריות תוצרת בית מקמח תפוחי אדמה שישדרגו לכם את צלחת המרק. תוספת נהדרת לנמנעים מאכילת גלוטן ולחג הפסח

מצרכים:

1/2 כוס קמח תפוחי אדמה

1/2 כוס מים

6 ביצים טרופות

מלח ופלפל

שמן לטיגון

 

אופן הכנה:

  • מערבבים בקערה את הקמח והמים.
  • מוסיפים לתערובת את הביצים הטרופות, מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים עד לקבלת בלילה חלקה.
  • מחממים במחבת שמן, יוצקים לתוכה שכבה דקה מהבלילה ומטגנים בדומה להכנת חביתה דקיקה משני הצדדים עד להזהבה.
  • מגלגלים כל חביתה לגליל ופורסים לרצועות דקיקות. מגישים עם מרק.

 

לתכנית המלאה >>>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

סלט אטריות צלופן

רביולי אורז עם טונה אדומה ואבוקדו

סלט אטריות אורז שחורות

 

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10