אוכל
מתכון לסלט שומר ואבוקדו (בישבש)
 לשומר טעם עדין של אניס   צילום : מתוך התכנית 
מחפשים תוספת ססגונית עם טעם דומיננטי שתשתלב עם מנת הבשר? הכינו סלט שומר ואבוקדו עם אגוזי מלך קלויים

מצרכים:

1 שומר

2 אבוקדו

1 בצל סגול

2 כפות עלי סלרי

1 פלפל ירוק חריף

1 כף נענע

2 כפות פטרוזיליה

3 צנוניות

מלח

שמן אבוקדו

מיץ לימון

100 גרם אגוזי מלך

 

אופן הכנה:

  • פורסים את השומר, הצנוניות ואת הפלפל החריף.
  • קולפים את האבוקדו וחותכים אותו לקוביות.
  • קוצצים את הבצל, הסלרי, הפטרוזיליה והנענע.
  • מעבירים את כל הירקות ועשבי התיבול לקערה, שופכים מעל מעט שמן אבוקדו ומלח ומערבבים.
  • מכסים את הקערה ומכניסים למקרר לכ - 1/2 שעה לספיגת הטעמים.
  • קולים את האגוזים במחבת ללא שמן מצננים מעט וקוצצים דק.
  • מוציאים את הסלט מהמקרר, מפזרים אגוזים קצוצים מעל, מעטרים במספר עלי נענע ומגישים.

 

לתכנית המלאה >>>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

סלט חצילים

אסובוקו עגל וירקות שורש

פנקייקס בננות

מוס שוקולד

 

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10