אוכל
מתכון לסלט חצילים
 לחתוך, לערבב, לטגן ולהגיש לשולחן   צילום : מתןוך התכנית 
סלט חצילים מטוגנים בשמן עמוק עם תערובת שמשלבת רצועות מלפפונים חמוצים, בצל סגול ופלפל אדום

מצרכים:

1 חציל

3 מלפפונים חמוצים

3 פלפלים אדומים קלויים וקלופים

1 בצל סגול

3 כפות פטרוזיליה

3 כפות נענע

מיץ לימון

מלח גס

שמן זית

שמן לטיגון

 

אופן הכנה:

  • פורסים את החציל לרצועות של 1 ס"מ לערך.
  • מפזרים על החצילים מעט מלח גס ומניחים על מסננת עד להוצאת הנוזלים.
  • מטגנים את החצילים במחבת עם שמן עמוק עד להזהבה, מוציאים לצלחת עם נייר סופג ומניחים בצד.
  • חותכים את המלפפונים, הפלפלים הקלויים והבצל הסגול לרצועות.
  • קוצצים את הפטרוזיליה והנענע.
  • מערבבים את הירקות ועשבי התיבול בקערה, מוסיפים מיץ לימון, מלח ושמן אבוקדו ומערבבים.
  • מניחים את החצילים על צלחת הגשה, מעליהם מניחים את תערובת הירקות ומגישים.

 

לתכנית המלאה >>>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

סלט שומר ואבוקדו

אוסובוקו עגל וירקות שורש

פנקייקס בננות

מוס שוקולד

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10