אוכל
ארוחה אסייתית • אננס מזוגג עם גלידה
 אננס מזוגג בג'ינגר ורום   צילום : מתוך התכנית 
לקראת שיעור הבישול הגדול במדינה עם אהרוני, בואו להתענג על מתכון מתוך התכנית הרביעית • ארוחה אסייתית - אננס מזוגג בג'ינגר ורום. ראשון, 21:00 ערוץ 10

כלי מטבח

קרש חיתוך |סכינים | מגבת מטבח + נייר ניגוב | סכו"ם | מחבת טפלון גדולה | מלקחיים | שפכטל עץ | צלחת הגשה מלבנית שטוחה וארוכה + כף גלידה

 

מצרכים:   

1 אננס גדול טרי שלם ולא קלוף

30 גרם חמאה

3 כפות סוכר חום

כפית תמצית וניל

שורש ג'ינג'ר טרי קלוף

1/3 כוס מים

1/3 כוס רום (משקה)

גלידה וניל להגשה

  

אופן הכנה:

• קולפים את האננס, שומרים את העטרת הירוקה.

• חותכים את האננס לאורכו לששה חלקים

• שמים במחבת טפלון רחבה את החמאה, סוכר, מים, ג'ינג'ר וניל ורום ומביאים לרתיחה. מכניסים פנימה את שישיית האננסים ומבשלים על להבה גבוהה כעשר דקות, מידי פעם הופכים עד שאננס מזוגג כולו בסירופ.

• מקררים מעט.

• מניחים בכלי נאה, מגישים עם גלידת וניל ומקשטים בעטרת האננס.

 

ארוחה אסייתית

מנה ראשונה: סלט עוף ויאטנמי עם מלפפונים

מנה עיקרית: קוביות סינטה בזיגוג אסייתי וברוקולי

 

רוצים לבשל לייב עם אהרוני? כל הפרטים על שיעור הבישול הגדול במדינה

בחזרה לאתר התכנית - ישראל מבשלת עם אהרוני

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10