אוכל
כך תכינו דגל ישראל מבצק סוכר
 הכי פטריוטי: מאפינס כחול לבן   צילום : סטודיו אנושקה 
לרגל יום העצמאות אנה מינביץ' מסבירה לכם, צעד אחר צעד, איך מכינים מאפינס כחול-לבן מקושטים בדגל ישראל

ציוד וחומרים:

בצק סוכר לבן
בצק סוכר כחול

מאפינס בטעם שאוהבים

משטח עבודה נקי

קערית עם מעט מים

סכין קטנה

מערוך

מכחול

חותכן עוגיות בצורת מגן דוד

מעט קורנפלור לרידוד הבצק

 

אופן הכנה:

  • לשים היטב את הבצק הלבן  ומרדדים אותו לעובי של כחצי ס"מ. בעזרת החותכן קורצים מספר צורות של מגן דוד. מסירים את שאריות הבצק, מרדדים שוב וקורצים מגני דוד נוספים.

 

מרדדים וקורצים סטודיו אנושקה
  • מרטיבים את מגני הדוד בעזרת מכחול ומעט מים.
  • מכינים נחש דק מהבצק הכחול ומתחילים להדביק אותו על הבצק הלבן: יוצרים משולש על דפנות מגן הדוד, ולאחר מכן משולש נוסף עד ליצירת צורה של מגן דוד כחול.

 

יוצרים מגן דוד סטודיו אנושקה
  • משאריות הבצק לבן יוצרים נחש דק ומרדדים לפס בעובי של 2-3 מ"מ.
  • מרטיבים מעט את הפס הלבן, מדביקים לדפנות כל מאפין וחותכים את הבצק המיותר בעזרת סכין.
  • מכינים נחש דק נוסף מהבצק הכחול ומדביקים אותו באמצע הפס הלבן על ידי שימוש במעט מים.
  • טיפ: ניתן לקשט את המאפינס עם סוכריות בצבעי לבן וכחול ו/או ליצור צורת בורג משני "נחשים" דקים מבצק סוכר לבן וכחול ולהניח בצידי המאפינס.

 

מרכיבים את המאפינס סטודיו אנושקה

ההדרכה והתמונות באדיבות אנושקה - עיצובים בבצק סוכר ופעילויות מתוקות.

 

מחפשים מתכונים למאפינס וקאפקייקס? נסו את אלה:

מאפינס אוכמניות ואגוזי פקאן

מאפינס תפוז ושוקולד לבן

מאפינס בננה ופקאן סיני

קאפקייקס דלעת בציפוי קרם גבינה

מאפינס שוקולד ללא גלוטן

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10