אוכל
מתכון לבאג'י כרוב
 ניחוחות הישר מהודו   צילום : אמנדה צנדגאוקר 
הודו אצלכם בבית: אמנדה צנדגאוקר מכינה באג'י כרוב - תבשיל ירקות בסגנון הודי מתובל בכורכום, קוקוס, גרגרי חרדל ועלי קארי

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה כולל: 40 דקות | כמות מנות: 5 מנות | רמת קושי: קל

מצרכים:

 

ראש כרוב לבן חתוך לרצועות דקות


1 בצל מגורד


1 פלפל חריף


1 עגבנייה חתוכה לקוביות קטנות


מעט זרעי חרדל


2 עלי קארי


רבע כפית כורכום


כפית קוקוס


מלח ופלפל לפי הטעם


אופן הכנה:

  • משרים את רצועות הכרוב במים במשך כ-15 דקות עד שהן מתרככות מעט. מסננים ומניחים בצד.
  • מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד שהוא משחים.
  • מוסיפים את העגבנייה והפלפל חריף ומערבבים.
  • מוסיפים זרעי חרדל, עלי קארי, קוקוס ואת שאר התבלינים ומערבבים היטב.
  • מכניסים את הכרוב ללא המים בהם הוא הושרה, מכסים את הסיר ומבשלים מכוסה במשך כ-20 דקות.
  • טיפ: בחנויות של ההודים מוכרים עלי סיגר בשם "פאפד" בטעמים של פלפל, שום וטבעי וזה הולך מעולה יחד עם הבאג'י.

רוצים גם אתם לזכות בסדנת בישול עם אהרוני? שלחו לנו את המתכון שלכם

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10