אוכל
מתכון לעוגיות עם קוואקר וגבינת עיזים
 האורחים יחסלו את הצלחת   צילום : דן לב 
הצעה שלנו: הכינו כמות כפולה ושמרו חצי במקפיא. כשמתחשק משהו טעים או כשאורחים מודיעים שהם בדרך, הוציאו גליל בצק, פרסו לעיגולים וקדימה לתנור

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 20 דקות | זמן כולל: שעה | כמות: 40 עוגיות | רמת קושי: קל

מצרכים:

 

1 גליל ( 200 גרם) גבינת פרומעז חתוכה לקוביות


30 גרם ( 1/4 כוס) גבינת פרמזן מגוררת דק


75 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות


70 גרם ( 1/2 כוס) קמח רגיל


50 גרם ( 1/2 כוס) קוואקר


1 כפית פפריקה מתוקה או חריפה


1/2 כפית מלח


1/3 כוס שומשום בצבעים שונים (לציפוי)


אופן הכנה:

  • שמים את כל חומרי הבצק במעבד מזון ומעבדים לכדור בצק.
  • מחלקים את הבצק לשניים ויוצרים מכל מחצית גליל בקוטר 3 ס"מ.
  • מגלגלים בשומשום, עוטפים בניילון נצמד ומקפיאים לשעה.
  • מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  • מוציאים את הגלילים מהמקפיא ובעזרת סכין חד, פורסים לעיגולים בעובי 1/2 ס"מ (אם הבצק שהה במקפיא יותר משעה, ממתינים כ-5 דקות, כדי שיתרכך מעט ואז פורסים).
  • מסדרים בתבניות. אופים 20-15 דקות להזהבה קלה.
  • מצננים היטב ושומרים בכלי אטום, מחוץ למקרר עד שבוע.

 

לעוד מתכונים טעימים עם קוואקר:

לביבות כרובית ברוטב יוגורט-שום-שמיר

פנקייק קוואקר וקינמון

מאפינס גבינות וזיתים

עוגיות שוקולד עם קוואקר

שניצל בציפוי קוואקר ושומשום

 

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10