אוכל
הקיץ כבר כאן • מתכון לפרוזן יוגורט
 קר וטעים בשלל צבעים. פרוזן יוגורט   צילום : fotolia 
אם לא שמתם לב, הקיץ הגיע ולכולנו מתחיל להיות קצת חם, אז במיוחד בשבילכם הבאנו מתכון קליל וקריר של פרוזן יוגורט, לא תאמינו כמה קל להכין את זה בבית

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 10 דקות | זמן הכנה כולל: מעל 3 שעות | כמות מנות: 4 מנות | רמת קושי: קל

מצרכים:

 

2 קופסאות יוגורט טבעי 3% שומן


כוס תותים חתוכים


כוס מנגו חתוך לקוביות


1 בננה


כף סילאן או דבש להמתקה - אופציה


 

אופן הכנה:

  • מקפיאים את היוגורט והפירות כ-5 שעות (רצוי לילה שלם).
  • מכניסים את הפירות והיוגורט למעבד מזון חזק עם סכין להב ומערבלים.
  • במהלך הערבול מוסיפים את הסילאן או הדבש להמתקה וממשיכים בערבול כ-4 דקות עד שנוצר מרקם חלק.
  • מעבירים לקעריות הגשה.
  • ניתן לקשט בפירות טריים.

 

מחפשים עוד מתכוני גלידה? נסו את אלה:

גלידת תותים ורודה

עוגת גלידה ודובדבנים

גלידת יוגורט עם אוכמניות

סמיפרדו שוקולד עם תוספות

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10