אוכל
מתכון לשוקי עוף ברוטב ברביקיו ודבש
 ללקק את האצבעות   צילום : Jacek Chabraszewski - Fotolia.com 
מחפשים דרך לשדרג את הפולקע? מתכון מעולה לשוקי עוף במרינדה מלאת טעמים של רוטב ברביקיו, דבש וחרדל. מנה מוצלחת שתגרום לעוף להעלם מהצלחת

סוג מתכון: בשרי | זמן הכנה: 30 דקות | זמן כולל: מעל שעתיים | כמות: 4-6 מנות | רמת קושי: קל

מצרכים:

 

12 שוקי עוף


1 כוס רוטב ברביקיו קנור


1/3 כוס דבש


2-3 כפות חרדל חלק


מלח ופלפל שחור גרוס


אופן הכנה:

  • מערבבים בקערה את רוטב הברביקיו ביחד עם הדבש, החרדל ומלח ופלפל לפי הטעם.
  • מניחים בקערה את שוקי העוף, מערבבים היטב, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר להשריה של שעתיים.
  • מחממים תנור ל-200 מעלות. מעבירים את השוקיים לתבנית מקופדת בנייר אפייה או אלומיניום ומכניסים לתנור למשך 30-40 דקות, עד שהעוף התבשל לחלוטין.
  • נותנים לעוף להתקרר כדקה מספר דקות לפני שאוכלים, כדאי ביחד עם תפוחי אדמה צלויים.

 

לעוד מתכונים בקלי קלות:

חזה עוף בצ'ילי מתוק

ירקות מוקפצים על אורז

תפוחי אדמה אפויים עם פפריקה

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10